ICANN Accredited registrar

Als ICANN-accredited registrar heeft Metaregistrar directe lijnen met alle oude en nieuwe registries. Dit geeft onze klanten de laagst mogelijke prijs voor elke extensie en ook het snelste antwoord op hun domeinnaamaanvragen. En als er een probleem is met een domeinnaam dan hebben wij de directe link om het opgelost te krijgen.


Concurrerende prijzen

Omdat wij de domeinnamen direct bij de bron halen zijn er geen tussenmarges voor andere registrars. Als je een groot portfolio aan domeinnamen hebt, neem even contact op met ons verkoopteam, zij kunnen u de laagste prijzen bieden.


Portfolio management

Met al die nieuwe TLD’s wordt het steeds moeilijker om bij te houden welke domeinnaam nou waar was vastgelegd. Wie gaat u vertellen dat iemand anders een domeinnaam heeft vastgelegd waarvoor u de merkhouder bent? Dat doen wij. Bij Metaregistrar heeft u alles in één hand, zelfs de meest onbekende extensies.


We lopen vooraan bij de  nieuwe TLD’s

Er zijn nogal wat nieuwe extensies bijgekomen in de afgelopen twee jaar, en dat gaat nog wel even door. Wij geloven in de kracht van de “long tail” en we zullen de nieuwe TLD’s blijven toevoegen aan ons portfolio zodra ze op de markt komen. Want wellicht heeft u er eentje nodig.


Verkoop uw domeinnamen

Kent u de waarde van uw domeinnaamportfolio? Welke domeinnamen kunnen worden verkocht met winst, welke kunt u beter opzeggen? Metaregistrar helpt u om het meeste uit uw portfolio te halen. Met moderne domeintools en snelle service.


Bliksemsnelle domeincheck

Als u domeinnamen aanbiedt aan uw klanten weet u inmiddels dat de lijst extensies wel eindeloos lijkt. De aandacht van uw klant is beperkt, dus wij bieden u een supersnelle javascript domeincheck die honderden domeinnamen kan controleren in enkele seconden. De check vertelt u zelfs of er andere domeinnamen zijn die beter passen bij de gezochte term..

De domeincheck van Metaregistrar checkt de domeinnamen sneller dan mijn klanten hun pagina kunnen scrollen!

Become a reseller and start selling domains now!