Click here for the same page in English

Op 22 december 2016 heeft Metaregistrar getekend voor de overname van hosting- en domeinnaamactiviteiten van Networking4All.

Over Networking4All

Networking4All is een goed bekend staand Nederlands bedrijf dat zich met name richt op security diensten en SSL. Zij zullen dit blijven doen, onder hun eigen naam. Het zijn alleen de domeinnaam- en hostingactiviteiten die over zullen gaan naar Metaregistrar vanaf 1 januari 2017. Om ervoor te zorgen dat deze overgang soepel verloopt, met optimale dienstverlening naar de klanten van Networking4All, zullen ook een aantal medewerkers van Networking4All de overstap maken naar Metaregistrar.

Over Metaregistrar

Metaregistrar is een van de grootste domeinnaamregistrars van Nederland en zal deze overname gebruiken om de al bereikte schaalgrootte nog verder te verstevigen. Het solide, state-of-the-art hostingplatform van Networking4All geeft Metaregistrar een kickstart in de reseller hosting business. Dit platform ondersteunt zowel shared hosting als VPS.

Schema van overdracht

Begin 2017 zijn alle Networking4All klanten op de hoogte gebracht van deze wijziging. Deze pagina dient voor hen als informatiepagina voor de overgang van activiteiten.

De overdracht van hosting- en domeinnaamactiviteiten zal plaatsvinden in januari 2017.

  • Alle hostingactiviteiten zullen vanaf 1 januari 2017 worden ondersteund door het team van Metaregistrar, uitgebreid met (ex-)medewerkers van Networking4All.

  • Vanaf 20 januari 2017 tot en met 31 januari 2017 zijn de meest gebruikte TLDs overgezet van het ene platform naar het andere.

  • Vanaf 1 februari 2017 zijn alle activiteiten overgenomen door Metaregistrar en zal door Networking4All worden doorverwezen naar het Metaregistrar team.

  • De gebruikers van de Networking4All SOAP koppeling krijgen van ons apart bericht en hulp bij het overstappen naar de geautomatiseerde koppeling bij Metaregistrar. Klik hier voor meer informatie over de Metaregistrar API

Status van het migratieproces

  • Op donderdag 19 januari hebben alle klanten een inlog ontvangen op het portal van Metaregistrar.

  • Update 05/02: Op dit moment zijn .BE, .NL, .EU, .NU, .IT, .FR, .DE, .CO.UK succesvol geïmporteerd. De belangrijkste TLD’s waar we nog op wachten zijn de gTLD’s (.com .net .info etc), maar daar is toestemming van ICANN voor nodig. Wij zitten hier bovenop, maar de ambtelijke molens draaien langzaam.

  • Alle “kleinere tlds” zijn handmatig ingevoerd in het systeem. Mocht u toch een aanpassing willen, dan kunt u dit aangeven bij de ‘handmatige domeinnamen’ , of neem even contact op met de helpdesk.

  • De optie om DNS te wijzigen is eind van deze week (op 10 februari) klaar. De andere wijzigopties volgen snel daarna.

Wij bieden onze excuses aan voor enig ongemak dat wordt veroorzaakt door deze wijzigingen. Ons support team werkt er hard aan om de negatieve gevolgen voor u te beperken.

Als u vragen heeft over de overgang van dit portfolio, neemt u dan contact op met het support team van Metaregistar op +31.88 280 2000 of stuur een e-mail naar support@metaregistrar.com

Become a reseller and start selling domains now!