Eenduidig registratieproces

Metaregistrar biedt u een moderne webinterface voor het vastleggen en onderhouden van domeinnamen. Voor die klanten die alles geautomatiseerd willen doen is er een gestandaardiseerde EPP interface beschikbaar. Welke extensie u ook wilt vastleggen, de EPP verbinding werkt altijd hetzelfde en zal de registry-specifieke vragen voor u verbergen. Want u wilt gewoon aan de slag met domeinnamen.

DNSSEC

Wij geloven dat DNSSEC het startpunt is van een hele reeks nieuwe diensten die via het Domain Naming System geleverd kunnen worden. Een aantal van deze nieuwe diensten zijn al bijna gemeengoed, maar hebben DNSSEC nodig om te kunnen worden gebruikt. Wij zijn er klaar voor, u ook?

IPV6 ondersteuning

Het internet groeit nog steeds. En snel ook. Met het "internet of things" om de hoek hebben we behoefte aan meer ruimte in het internetadresboek van IP adressen. IPv6 is intussen geen optie meer, het is de standaard. Tenminste bij ons.

IDN ondersteuing

In deze tijd worden er meer domeinnamen geregistreerd in Aziƫ dan in Europe of Amerika. Veel van deze nieuwe domeinnaameigenaren maken geen gebruik van ASCII tekens voor hun dagelijkse communicatie. Voor die domeinextensies die kunnen omgaan met Internationalized Domain Names, kunnen wij dat ook.

Voorregistratie nieuwe extensies

Mocht u het niet hebben meegekregen, in de afgelopen twee jaar zijn er veel nieuwe toplevel-domeinnamen bijgekomen. Wij geloven in de kracht van de "long tail" en we bieden dan ook zo ongeveer elke extensie die maar mogelijk is. Want we willen gewoon dat uw klant de beste domeinnaam vindt voor zijn of haar onderneming.

Tweedehands domeinnamen

De domeinnaam markt verandert snel, van een markt voor nieuwe domeinnamen in een vervangingsmarkt. Dropcatching is geen vies woord meer, en premium domeinnamen of domeinnamen die te koop staan zijn wellicht voor uw klant een betere keuze dan een nieuwe naam. Het team van Metaregistrar helpt u om voor uw klant de perfecte naam vast te leggen.

Metaregistrar biedt een beveiligde twee-factor login voor haar klantenwebsite. Mijn domeinnaamportfolio is veilig.

Become a reseller and start selling domains now!