Handleiding voor onze website

De handleiding voor de back-office website van Metaregistrar vindt u hieronder:

Handleiding back-office website

API handleiding

De domeinnaamdiensten van Metaregistrar zijn beschikbaar via website maar ook te automatiseren via een API. Wij gebruiken hiervoor de standaard, RFC-compliant EPP dienst. De link hieronder leidt u naar de documentatie van de EPP dienst.

https://www.metaregistrar.com/docs/

Wilt u gebruikmaken van EPP, dan kunt u via de website van Metaregistrar hiervoor de inloggegevens inzien of wijzigen. U vindt deze in het menu aan de linkerkant onder het kopje ‘EPP’

Zelf PHP programmeren

Wilt u aan de slag met de EPP API en programmeert u in PHP? Klik hieronder voor onze Github repository of onze Packagist repository. Beide bevatten dezelfde code om met PHP een koppeling te maken met onze Metaregistrar API.

Github: https://github.com/metaregistrar/php-epp-client

Packagist: https://packagist.org/packages/metaregistrar/php-epp-client

Wefact module

Als u gebruik maakt van Wefact voor het bijhouden van domeinnamen en het sturen van facturen, dan hebben wij voor u een Wefact module die koppelt met de back-end van Metaregistrar. Deze module ondersteunt domeinaamregistratie en beheer, en DNS beheer.

Github: https://github.com/metaregistrar/wefact

WHMCS module

Gebruikt u liever WHMCS, dan ik ook daar een module voor beschikbaar. Met deze module kunt u domeinnamen registreren, beheren en opzeggen.

Github: https://github.com/metaregistrar/whmcs

Klik hier om de documentatie in te zien voor de WHMCS module

Become a reseller and start selling domains now!