Metaregistrar team

Na te zijn gestart in 2011 als handelsnaam van het Nederlandse hostingbedrijf Mijndomein BV, is Metaregistrar inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler in de domeinnaamindustrie. Met honderdduizenden domeinnamen onder beheer zijn onze medewerkers specialisten in het beheren en verhuizen van domeinnamen. Onze medewerkers kennen alle registries en de speciale eisen die zij soms stellen aan hun klanten. Met de registries van de extensies waar onze klanten veel gebruik van maken hebben wij directe contracten.

Algemene voorwaarden

Als klant van Metaregistrar bent u gehouden aan onze algemene voorwaarden: Algemene Voorwaarden Metaregistrar (EN). Onze Information Security Policy beschrijft hoe we omgaan met de gegevens die door onze klanten worden doorgegeven.

Voor registraties van sommige domeinnamen zijn extra voorwaarden van toepassing. Deze zijn hieronder weergegeven.

Niet-landspecifieke domeinnamen ICANN registrant rights and responsibilities
ICANN registrant benefits
Wanneer u een Generic Top-Level domeinnaam heeft aangevraagd via Metaregistrar, ontvangt de eigenaar (registrant) van deze domeinnaam 30 dagen en 7 dagen voordat de domeinnaam verloopt een e-mail over het verlopen en vernieuwen van de domeinnaam. Ook nadat de domeinnaam is vernieuwd volgt nog een bevestiging per mail.
.NL domeinnamen SIDN General Terms and Conditions for nl Registrants.pdf
.DE domeinnamen https://www.denic.de/en/domain-terms-and-conditions/
.UK, .CO.UK, .NET.UK, .ORG.UK domeinnamen https://www.nominet.uk/resources/policy/policies-rules/#registrationterms
.FR domeinnamen Onder de Franse wetgeving hebben eigenaars van .FR domeinnamen het recht om hun informatie in te zien, te (laten) wijzigen of te laten verwijderen.
Als u gebruik wilt maken van dit recht voor een .FR domeinnaam, neem contact op met onze helpdesk.
.PL domeinnamen https://www.dns.pl/english/regulations.html

 

Zoekt u hulp bij een domeinnaam- of hostingprobleem?

Bel onze helpdesk op 085-888 5692 of stuur een e-mail naar support@metaregistrar.com. Ons team beantwoord 90% van de via e-mail gestelde vragen binnen 1 uur, en alle vragen binnen 1 werkdag.

Vindt u een domeinnaam of website onder ons beheer waarop fraude wordt gepleegd? Bel bovenstaand nummer of mails ons abuse team op abuse@metaregistrar.com.

Prijzen

Klik hier voor een volledige prijslijst van alle domeinnamen die Metaregistrar kan leveren. Heeft u een groot portfolio domeinnamen bij ons onder te brengen? Neem contact op met ons hoofdkantoor (zie hieronder) voor een scherp aanbod.

Abuse en klachtenprocedures

Klik hier voor een achtergrondbeschrijving van Metaregistrar, en voor de abuse- en klachtenprocedure.

Documentatie

Klik hier voor de documentatie van de Metaregistrar back-end, de EPP koppeling en de wefact module

Gebruik onderstaand formulier om in contact te komen

Of u nu een nieuwe TLD nodig hebt, een .COM domeinnaam of een of andere niche extensie, wij weten waar we t kunnen halen en kunnen deze domeinnaam voor u vastleggen en beheren. En we zijn meesters in het verplaatsen van grote portfolio’s van tussen registrars en registries. Gebruik onderstaand contactformulier of bel ons op +31.88 280 2000.

 

Contact

Metaregistrar BV
Zuidelijk Halfrond 1
2801 DD, Gouda
The Netherlands

Headoffice:
+31 88 280 2000

Support:
+31 85 888 5692

Fax:
+31 848 373 918

Contactformulier

Contactformulier

Bezig met versturen

Become a reseller and start selling domains now!